4th of July celebration manicure

I dag den 4e juli är det högtidligt nationaldagsfirande i USA. Eftersom de flesta av mina nagellacksleverantörer och många av mina vänner är amerikaner ville jag hänga på med en passande manikyr! Så håll till godo, här är min version. Jag har varvat det fantastiska holografiska silverlacket Sani från Cirque med underbara gnistrande röda Nail Pattern Boldness Inner Beauty is for Amateurs och glittrande klarblå Midnight Fountain från Rainbow Honey. Ovanpå den blå botten adderade jag det vackra stjärnglittret Daydream Believer från Model City Polish. Tyckte det blev ganska lyxigt och läckert, passande en sån här dag!

Önskar alla mina amerikanska vänner en underbar 4th of July!

Bild9

Today, the 4th of July, is the big National Day celebration in the United States. Since most of my nail polish suppliers and many of my friends are Americans, I wanted to hang on with a matching manicure! So this is my version. I have mixed the fantastic holographic silver polish Sani by Cirque with the gorgeous sparkling red Nail Pattern Boldness Inner Beauty is for Amateurs and the sparkling clear blue Midnight Fountain by Rainbow Honey. On top of the blue base I added the beautiful starry glitter Daydream Believer by Model City Polish. I find this quite luxurious and funky, becoming such a day as today!

Wishing all my American friends a wonderful 4th of July!

Bild2

Bild8

Bild4

Bild1

Annonser

2 thoughts on “4th of July celebration manicure

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s