Polish TBH Elysium

Elysium från Californienmärket Polish TBH är ett skönt mörkt grönt holografiskt lack med en svärtad bas. En färg som passar bra året runt, neutral och svalt elegant. Den har en ganska kraftig holoeffekt och är underbart vacker i solen! Som med alla Polish TBH lack jag själv har testat hittills, är det mycket lättmålat och täcker bra på två lager. Finns att köpa i butiken för dig som önskar en egen flaska!

Bild6

Elysium by the Californian brand Polish TBH is a nice dark green holographic polish with a blackened base. A color that fits well all year round, neutral, cool and stylish. It has a fairly strong holo effect and is just so beautiful in the sun! As with all Polish TBH polishes I have tried so far, it is easily applied and gets opaque in two coats. Available at the store if you would like a bottle of your own!

Bild5

Bild1

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s