Polish TBH Fantasy

Det vackra fuchsiarosa Fantasy från Polish TBH tillhör en kollektion som kallas just Fantasy och som är inspirerad av Britney Spears och hennes Fantasy parfym. Det blå och turkosa glittret sprids med lätthet över nageln och ger en kul och annorlunda touch. Det täcker i princip redan på ett lager, men med ett andra får det ett bättre djup. Jag avslutade med ett lager överlack. Härligt, kraftfullt och färgstarkt! Och det finns förstås att köpa i butiken!

Bild3

The beautiful fuchsia pink Fantasy from Polish TBH belongs to a collection called Fantasy and was inspired by Britney Spears and her Fantasy perfume. The blue and turquoise glitter are easy to spread on the nail and provides a fun and different touch. It covers basically already at the first coat, but with a second one it gets a better depth. I finished up with some top coat. Beautiful, powerful and colorful! And of course, available at the shop for you!

Bild1

Bild2

Bild5

Annonser

4 thoughts on “Polish TBH Fantasy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s