Celestial Cosmetics Birth Of A Star

Fick en ny leverans från Celestial Cosmetics förra veckan. Flera nya färger och även påfyllning av en hel del populära färger som varit slut i lager. Bland de nya färgerna finns flera holografiska lack och det här är ett jag själv fastnade för, Birth Of A Star. Lacket togs fram till Celestials ettåriga födelsedag nyligen och är ett speciallack, som jag inte kommer få in igen. Det är även svagt duocromatiskt och fantastiskt vackert. Skiftar mellan lila och grålila, beroende på ljus. Den holografiska effekten är kraftfull och ger ett underbart djup. Lacket täcker på två lager. Passa på om du gillar det här, för det finns bara ett litet fåtal flaskor i lager.

Bild1

Got a new delivery from Celestial Cosmetics last week. Several new colors and also a restock of some popular colors that were out of stock. Among the new colors are multiple holographic lacquers and this is one, Birth Of A Star, I just fell for myself. The polish was created for Celestial´s first birthday recently and is a special lacquer, which I unfortunately won´t get again. It is also slightly duocromatic and stunningly beautiful. Shifts between purple and grayish purple, depending on the light. The holographic effect is powerful and gives a wonderful depth. It´s opaque in two layers. Be quick if you like this one, because there are only a very few bottles in stock.

Bild6

Bild4

Bild3

Annonser

4 thoughts on “Celestial Cosmetics Birth Of A Star

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Vad kul! Den är i grunden mörkt lila, men i en del ljus (framförallt inomhus) slår den i grått. Tycker själv den är oerhört vacker!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s