Polish TBH Pygmy Puff and Fainting Fancies

Det här är två vackra lack från Polish TBH, det senaste varumärket i butiken, Pygmy Puff och Fainting Fancies. Pygme Puff är ett läckert knallrosa cremelack med en väldigt bra formula. Det är mycket lättapplicerat och täcker i två lager. Fainting Fancies är ett glittrigt topplack, transparent i botten, med hexglitter i gult och rosa i olika storlekar och fint guldskimmer. Kan tänka mig att det passar bra över många olika färger, som svart, vitt, grönt och brunt till exempel. Jag lade två lager ovanpå Pygmy Puff och det blev en kul, pigg och sommarfin effekt! Båda lacken finns att köpa i butiken.

Bild9

This is two beautiful lacquers from Polish TBH, the latest brand in the store, Pygmy Puff and Fainting Fancies. Pygmy Puff is a delicious bright pink creme polish with a very nice formula. It is very easily applied and covers in two layers. Fainting Fancies is a glittery topcoat, a clear base with hex glitter in yellow and pink in different sizes and fine golden shimmer. Can imagine that it would fits well over a variety of colors, like black, white, green and brown for example. I put two layers on top of Pygmy Puff and it gave a fun and summer fresh effect! Both of these lacquers are available in the store.

Bild6

Bild12

 

Det här är två lager av vackra Pygmy Puff för sig själv.
This is two coats of Pygmy Puff on its own.

Bild4

Annonser

2 thoughts on “Polish TBH Pygmy Puff and Fainting Fancies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s