Polish TBH Pyskhe

Polish TBH är det senast tillkomna märket i butiken. Skapat av Christian i Oak Hills, California. Underbara lack måste jag säga. De ser fantastiska ut allihop. Jag började med att testa Pyskhe och jag är helt förälskad! Jellybasen är läckert klarblå och innehåller ett ett väldigt fint silverglitter, som gnistrar som små stjärnor. Och det lila skimret ger en touch som känns lyxig. Tre lager behövs för att få full täckning och jag avslutade som vanligt med ett lager överlack, Digital Flash. Ska bli spännande att testa fler färger, men det här måste nog bäras ett par dagar till, så jag får njuta lite till…!

Bild5

Polish TBH is the latest brand in the store. Designed by Christian in Oak Hills, California. Gorgeous lacquers, I must say. They look amazing, all of them. I began by testing Pyskhe and I’m totally in love! The jelly base is a lovely bright blue and contains a very fine silver glitter that sparkles like tiny stars. And the purple shimmer adds a touch that feels luxurious. Three layers are needed to get full coverage and I finished as usual with a layer of top coat, Digital Flash. It will be interesting to test more of these colors, but I just have to wear this one a couple of days more, so I get to enjoy it some more …!

Bild4

Bild2

Bild1

Bild3

 

PS! Du kanske har sett att vi har ett kul Midsommar erbjudande i butiken från idag och fram till och med lördag? Handlar du för minst 400 kronor, så bjuder jag på ett surpriselack, som matchar din order och är speciellt utvalt för dig! Välkommen med din order!

PS! You may have seen that we have a fun Midsummer offer in store from today through Saturday? All orders on 400 SEK or more will be gifted with a surprise lacquer that matches your order and is specially selected for you! Welcome with your order!

Midsommar2014_eng

 

Annonser

2 thoughts on “Polish TBH Pyskhe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s