Pahlish Edgy Polish exclusive colors

Exklusiva färger är kul. Särskilt när de skapats av riktigt skickliga nagellackskreatörer. Som de här två lacken från Pahlish i Arkansas, USA. På Pahlish är det ett ungt gift par, Shannon och Josh, som är hjärnorna bakom de fantastiska lacken. Pahlish är ett av de indielack märken som varit igång längst på den amerikanska marknaden och det märks. De är träffsäkra både vad gäller färger och glitterbladningar. De här två lacken finns alltså bara att köpa på Edgy Polish och jag är mycket stolt över att få visa upp dem!

PahlishCustoms

Exclusive custom colors are fun. Especially when they are created by really talented nail polish creators. As these lacquers from Pahlish in Arkansas, USA. At Pahlish the young married couple, Shannon and Josh, are the brains behind the amazing nail polish. Pahlish is actually one of the oldest indie brands on the US market. They are accurate in both colors and glitter mixes. These two custom colors are only available at Edgy Polish and I’m very proud to be able to show them off!

Into the Pale Moon är ett blålila cremelack med spritt metalliskt guld och blått microflakes glitter samt violett glassfleckskimmer. En fin sommarfärg som täcker i tre lager. Tycker det här lacket är helt underbart. I kvällsljus är det nästan självlysande upptäckte jag i går kväll, vilket var riktigt läckert!

Into the Pale Moon is a soft periwinkle creme with scattered metallic gold and soft blue microflakes accented by violet glassfleck shimmer. A nice summer color that covers in three layers. I think this polish is absolutely wonderful. In the evening light, it´s almost a bit luminous, I discovered last night, which was really delicious!

Bild4

Bild1

Bild2

The Disapearing Ground är ett mörkt blågrönt (tealfärgat) jellylack med en mix av glitter i cayman, blått, chartreuse, och sjöskumsgrönt plus spritt grönt glassfleckskimmer. Det täcker i två lager. Eftersom färgen är ganska kraftfull och mörk, tipsade Shannon mig om att man helst bör använda ett underlack som skydd för naglarna. Så mörka färger kan ibland har en tendens att färga av sig lite. Testa till exempel det fuktgivande Nail Pattern Boldness Digital Hydration. Det är även en ridgefiller, slätar ut nagelytan, och ger ett bra fäste för lacket. Själv älskar jag mörka lack av den här typen, faktiskt året runt. Tycket det är oerhört klädsamt och magiskt att liksom titta in i. Och det är lika vackert i sol som i skugga.

The Disappearing Ground is a deep teal jelly base with a mix of cayman, blue, chartreuse, and seafoam green glitters accented by very scattered green glassfleck shimmer. It covers in two layers. Because the color is quite powerful and dark, Shannon advised me if that it´s best to use a base coat to protect your nails. As dark colors can sometimes have a tendency to stain a little. For instance, try the moisturizing Nail Pattern Boldness Digital Hydration. It´s also a ridge filler and provides a good surface for the lacquer. Myself, I love dark nail polish of this kind, in fact all year round. It´s incredibly flattering and magical to watch. And it’s just as beautiful in the sun as in the shade.

Bild3

Bild6

Bild1

Ovanpå båda manikyrerna bär jag ett flödigt lager av det snabbtorkande topplacket Nail Pattern Boldness Digital Flash.
Välkommen till butiken!

On top of both these manis, I wear a fluous layer of the fast-drying top coat Nail Pattern Boldness Digital Flash.
Welcome to the store!

Annonser

2 thoughts on “Pahlish Edgy Polish exclusive colors

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s