Nail Pattern Boldness creme ombré manicure!

Min 12-åriga dotter har blivit riktigt duktig på nailart. Själv är jag nybörjare… så nu tyckte jag det var dags att börja träna lite. Använde tre sköna pastelliga cremelack från Nail Pattern Boldness för att skapa min första ombré manikyr, Beauty School Dropout, Waldorf Salad och Plastic Grass.

My 12 year old daughter is getting really good at nail art. Myself I am just a beginner … so I thought it was time to start learning. I used three lovely pastel cremes by Nail Pattern Boldness to create my first ombré manicure, Beauty School Dropout, Waldorf Salad and Plastic Grass.

Ombre2

Grundade först med två lager av rosa Beauty School Dropout. Ett ganska knalligt rosa lack, som är väldigt fint även för sig själv. Sedan använde jag det lilla svampsetet för att skapa den fina regnbågseffekten. Man målar helt enkelt olikfärgade ränder på svampen i den ordning men vill och trycker den sedan lätt mot nageln. För varje nagel får man måla på lite nytt lack på svampen. Det var ganska enkelt och väldigt kul! Och jag tycker resultatet blev hyfsat, även om man så klart skulle lyckas ännu bättre efter mer träning. Jag svampade två lager och avslutade sedan med ett flödigt lager överlack, Nail Pattern Boldness Digital Flash, för att få vacker glans och en riktigt slät yta.

Ombre1

First, I did a base of two layers of the pink Beauty School Dropout. A bright pink, which is very nice also on its own. Then I used the little sponge set to create the nice rainbow effect. You simply add some different colored stripes on the sponge and then press it lightly against your nail. Add some more polish on the sponge for each nail. It´s pretty simple and lots of fun! I think the result is rather nice, even if it would probably be even better with a bit of more practise. I did two rainbow layers and then finished up with a fluous layer of top coat, the Nail Pattern Boldness Digital Flash, to get some beautiful shine and a smooth finish.

Bild2

 

Bild3

 

Svampset

Alla lacken finns i butiken och det gör även svampsetet, om du är sugen på att testa! Själv ska jag definitivt prova igen!

These pretty lacquers are all available in the shop and so is the sponge set, if you are eager to try! Personally, I will definitely do this again!

Här är en liten video som visar hur jag gjorde!
Here´s a little video that shows how I did!

Annonser

2 thoughts on “Nail Pattern Boldness creme ombré manicure!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s