Mentality Nail Polish Orgasmic

Just nu finns det massor av sköna nya lack från Mentality i butiken. Flera olika typer av holos, jellys, matta lack, stampinglack och glazes. Och i färger för alla smaker. Det är bara att välja och vraka!

Det här är ett av lacken i serien Speciality Holos, Orgasmic, ett holografiskt silverblått lack med glassfleck glitter i rosa och blått. Underbart svalt och vackert i solen, ett riktigt vackert sommarlack! Och det täcker bra i två lager.

Bild7

At the moment there are lots of beautiful new lacquers by Mentality in the store. Several different types of holos, jellys, mattes, stampers and glazes. And in colors to suit all tastes. Just pick and choose!

This is one of the Speciality Holos, Orgasmic, a holographic silver blue lacquer with glass fleck accents in pink and blue. Wonderfully cool and beautiful in the sun, a really nice summer polish! And opaque in two layers.

Bild3

Bild1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s