Nail Pattern Boldness Covetous

Allison på Nail Pattern Boldness, indiemärket från Vermont i USA, är en mästare på täta glitterlack. Det har hon verkligen bevisat med sin kollektion ”Parliament of Magpies”, som humoristiskt nog handlar om skator! Kollektionen består av 12 färger, från ljus guldbrun och rosa till mörkt lila och blått. Den här kallas Covetous och är marinblå i botten, med glitter i lila/rosa och guld. Tycker den är fantastiskt vacker, gnistrande och ovanlig. Lacket täcker bra i två lager och torkar till en lite mattare finish. Jag som gillar blanka ytor, lade ett lager Glitter Food och ett lager Digital Flash ovanpå. Glitter Food för att skapa släthet, Digital Flash för blankheten. Kommer absolut testa fler lack i den här kollektionen, som i mina ögon verkligen är något utöver det vanliga!

Bild5

Allison at Nail Pattern Boldness, the indie brand from Vermont in the US, is a master of dense glitter polish. She has really proven this with her ​​collection ”Parliament of Magpies” as humorous enough is about magpies! The collection consists of 12 colors, from light golden brown and pink to dark purple and blue. This is called Covetous and consists of a navy blue base, with glitter in purple/ pink and gold. Think it is so beautiful, brilliant and unusual. The polish covers well in two coats and dries to a slightly matte finish. Since I am fond of shiny surfaces, I added a layer of Glitter Food and also a layer of Digital Flash on top. Glitter Food is to create smoothness, Digital Flash for the shine. I will definitely try more of the colors in this collection, which in my mind really are something extraordinary!

Bild3

Bild1

Bild4

Annonser

2 thoughts on “Nail Pattern Boldness Covetous

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s