Cirque Cerrillos

En del holos är bara sådär ljuvliga att man blir helt golvad. Cerrillos från Cirque är precis ett sånt! En helt fantastisk turkos färg, som knappt går att beskriva i ord, en underbar formula och en holografisk effekt utan dess like! När man får ett sånt lack på naglarna, går det liksom inte att ta av igen, utan man måste få njuta i flera dagar! Cerrillos täcker på två lager och ingår i den senaste kollektionen, Heritage från Cirque, tillsammans med ytterligare 6 stycken härliga färger. Och de finns givetvis att köpa i butiken.

Bild2

Some holos are just so lovely that you become totally knocked out. Cerrillos by Cirque is one of those! An absolutely stunning turquoise color, which can hardly be described in words, a wonderful formula and a holographic effect like no other! When you get such a polish on your nails, it is just impossible to take it off, you must enjoy it for days! Cerrillos covers in two layers and is part of the latest Cirque collection, Heritage, along with 6 more lovely colors. And they are, of course, available in the store.

Bild3

Bild1

Annonser

4 thoughts on “Cirque Cerrillos

 1. valens87

  This Cirque nail polish is an instant summer colour!!
  No doubt, the holo effect is great this season when the sun is almost everyday shining!
  Have a nice weekend

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s