Laquerlicious Pink Moon

Det är något magiskt över neonfärger! Sättet de lyser på är bara så läckert. Här är ett riktigt härligt neonrosa lack från Laquerlicious, Pink Moon. Det innehåller även microglitter i blågrönt, lila och rosa, vilket gör det lite speciellt och ger ett vackert skimmer. Lacket täcker i tre lager och jag har toppat med ett lager av The Shield från A England för att få extra glans.

Bild3There is something magical about neon colors! The way they illuminate is just so delicious. This is a really lovely neon pink polish from Laquerlicious, Pink Moon. It also includes micro glitter in teal, purple and pink, which makes it a bit special and also gives a beautiful shimmer. The polish covers in three coats and I’ve topped with a layer of The Shield from A England to get some extra shine.

Bild5

Bild2Pink Moon finns i butiken och kostar 100 kronor.
Pink Moon is available in the shop at 100 SEK (11,10 EURO).

 

Annonser

2 thoughts on “Laquerlicious Pink Moon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s