Pretty Jelly Petrichor

Holografiska lack är ju bara helt underbart! Man tröttnar aldrig på att se de där fantastiska regnbågarna i soljus. Pretty Jelly´s Petrichor är bara helt otrolig! Färgen är ett mellanting mellan grått och brunt, mycket smickrande till huden och i mitt tycke helt makalöst vacker. Holoeffekten är så stark att den syns även inomhus i helt normalt ljus, men i solen blir man fullständigt bländad! Lacket flyter på naglarna som det mjukaste smör… Jag har tre lager på bilderna nedan. Det kan nog egentligen räcka med två, det tredje var bara för att göra färgen ännu mer intensiv. Kan bara rekommendera det här, liksom övriga holos från Pretty Jelly. De har en underbar kvalitet och känns som riktiga klassiker!

Bild1

Holographic polishes are just wonderful! You never get tired of seeing those amazing rainbows in the sunlight. Pretty Jelly’s Petrichor is absolutely incredible! The color is some kind of a cross between gray and brown, very flattering to the skin and in my opinion just stunning. The holo is so strong that it can also be seen indoors in normal light, but in the sun you get totally dazzled! The lacquer floats on the nails as the softest butter … I wear three layers in the pictures below. It may actually suffice with two, the third one was just to make the color more intense. I can only recommend this, as well as the other Pretty Jelly holos. They have a wonderful quality and feels like classics that will never go out of style!

Bild8

Bild7

Bild4

Bild5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s