Too Fancy Lacquer Summer Flames, a new pretty custom exclusive!

Ännu ett exklusivt, specialdesignat customlack har landat i butiken! Underbara Summer Flames från Too Fancy Lacquer! Charlene i Hong Kong gör underbara holografiska lack, som varit väldigt populära i butiken ända sedan märket introducerades i januari.

Summer Flames är ett knallrosa/neonrosa holografiskt lack, tuggummirosa kanske en del skulle kalla det för! Färgstarkt och läckert och ett riktigt sommarlack som verkligen gör skäl för sitt namn! Neonpigmentet gör konsistensen något åt det tjockare hållet, men det täcker väldigt snabbt, så gott som redan på ett lager. På mina bilder bär jag två, plus ett lager Nail Pattern Boldness Digital Flash topcoat för att få ytan riktigt skinande blank.

Bild9

Yet another exclusive, specially designed custom color landed in the shop! The amazing Summer Flames by Too Fancy Lacquer! Charlene in Hong Kong makes wonderful holographic lacquers, which have been very popular in the shop ever since the brand was introduced in January.

Summer Flame is a hot pink/neon pink, maybe some would call it bubblegum pink, holographic polish! It´s delicious, colorful and a great Summer color, that lives up to its name! The neon pigment makes the formula a bit on the thicker side, but it covers very quickly, almost already in one coat. In my pictures, I carry two, plus a layer of Nail Pattern Boldness Digital Flash topcoat, to get the surface really shiny.

Bild13

Bild10

Bild11

Bild8

Vad tycker du? Gillar du det här? Skynda dig då till butiken medan det finns flaskor kvar…

What do you think? Do you like this color? Then hurry to the store while there are still bottles left …

Annonser

2 thoughts on “Too Fancy Lacquer Summer Flames, a new pretty custom exclusive!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s