Laquerlicious Peacock Tail

Det senast tillkomna varumärket i butiken heter Laquerlicious. Det görs för hand, såsom de flesta lack du hittar hos Edgy Polish. De här lacken är bara så underbara, om man som jag gillar starka färger och sköna glitterblandningar… Se bara på den här, Peacock Tail, en underbar turkos dröm, som består av en jelly och massor av holografiskt glitter. Den täcker på bara två flödiga lager! Det här lacket råkar vara en av Laquerlicious bästsäljare och det är ju inte svårt att förstå varför 🙂

Bild7

The latest brand in the shop is Laquerlicious. It is made by hand, like most lacquers you find at Edgy Polish. These polish are just so wonderful, if you like me are fond of strong colors and nice glitter blends… Just look at this one, Peacock Tail, a gorgeous turquoise dream, which consists of a jelly and lots of holographic glitter. It covers in just two thicker coats! This polish happens to be one of Laquerlicious bestsellers and it’s not hard to understand why 🙂

Bild6

Bild4

Bild3

Annonser

2 thoughts on “Laquerlicious Peacock Tail

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s