Glitter Gal neon Hula Hoop Pink and Rainbow Honey glitter Suu

Värme och vackert soligt väder inbjuder till färgstarka lack. Varför inte neon? Du kanske sett att vi har Glitter Gals underbara neonlack i butiken. En del färger är slutsålda, men vi har fortfarande ett fåtal flaskor kvar av rosa, blått och grönt. Det här är den rosa Hula Hoop Pink. Det är ett cremelack, mycket lättapplicerat och täckande i två lager. Dessutom är det blankt och fint, även utan överlack.

Ovanpå testade jag sedan att lägga ett nytt glitterlack från Rainbow Honey, Suu. Det är som en gnistrande bomb av silverglitter! Passar över i princip vilket lack som helst, men så här över neon tycker jag det var utsökt! Avslutade med ett lager top coat, min favorit Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Bild4

Heat and sunny conditions invites to colorful lacquers. Why not neon? You may have noticed that we have Glitter Gal´s gorgeous neons in the store. Some colors are sold out, but we still have a few bottles left of pink, blue and green. This is Hula Hoop Pink. It is a creme, very easy applied and opaque in two layers. It´s also shiny and nice, even without top coat.

On top I added a new glitter polish from Rainbow Honey, Suu. It’s like a sparkling bomb of silver glitter! Fits over virtually any color, but over neon, I think it was delicious! Ended up with at layer of top coat, my favourite Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Bild5

Bild3

 

Och så här ser Hula Hoop Pink ut på egen hand!
And this is what Hula Hoop looks like on its own!

HulaHoopPink5

Annonser

2 thoughts on “Glitter Gal neon Hula Hoop Pink and Rainbow Honey glitter Suu

  1. Emma P

    Åh vad läckert! Hula Hoop Pink är så snygg men så svår att fota. Tror jag har försökt två gånger men varit missnöjd båda gångerna.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s