Nail Pattern Boldness Frankenpussy

Önskar alla svenska kunder en riktigt trevlig Valborgskväll! Det här lacket var det ”eldigaste” jag kunde hitta i butiken 🙂 Nail Pattern Boldness underbara glittriga orangeröda Frankenpussy! Täckte helt i 3 lager och torkar till en lite halvmatt skrovlig glitteryta, vilket var ganska läckert. Men eftersom jag gillar blanka lack, lade jag till ett lager av Digital Flash topcoat. Älskar verkligen det här lacket!

Bild8

Wish all Swedish customers a really nice evening today! The last of April is called ”Valborg” and it´s a festive night when we wish the Spring welcome with bonfires and singing. This polish was the most” fiery” I could find in the store to match the theme of the evening 🙂 Nail Pattern Boldness gorgeous glittery orange/red Frankpussy! It covered entirely in 3 layers and dries to a satin rough surface, which is pretty nice. But since I like shiny nails, I added a layer of Digital Flash topcoat. Really love this polish!

Bild10

Bild12

Bild11

Annonser

2 thoughts on “Nail Pattern Boldness Frankenpussy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s