Model City Polish Margarita Time

Ett lack som jag gått och kikat på länge är Margarita Time, skapat av härliga Nina på Model City Polish. Det har en underbar gulgrön nyans, lite åt lime. Nu var det dags att testa det och wow – det var verkligen fint! För att inte tala om namnet, som är hur läckert som helst! Det täckte på tre lager och ett med ett lager Digital Flash top coat fick det extra vacker glans. Det är svagt holografiskt, en form av holografiskt glitter skulle jag tro. Ovanligt och härligt, även om den holografiska effekten inte är den man är van vid. Lacket finns förstås i butiken för den som känner sig manad…

Bild4

A polish that I’ve had an eye on for a long time is Margarita Time, created by the lovely Nina at Model City Polish. It has a wonderful yellow/green color, a bit like lime. And the name, that is absolutly great! Now it was time to try it out and wow – it was really nice! Covered in three layers and then I added Digital Flash top coat, which gave ​​it extra shine. It is slightly holographic, a kind of holographic glitter I guess. It´s unusual and beautiful, even if the holographic effect is not the one you’re used to. The polish is of course available in store for those of you who are tempted…

Bild6

Bild3

Bild5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s