Chirality holo ED-209

Tog en paus i det intensiva orderpackandet och testade ett par holografiska skönheter! När solen är framme måste man ju passa på… Detta är ED-209, ett silvergrått holo från Chirality. Ett i mitt tycke väldigt elegant lack i alla sammanhang. Tre lager behövdes för att täcka helt och det är mycket lättmålat. Jag tyckte inte något överlack behövdes, eftersom ytan blir fin och blank i alla fall. Lacket har du chans att fynda idag fram till midnatt, eftersom vi fortfarande firar 1 års jubileum. Med 25% rabatt kostar det här 79 kronor!

Bild5

Took a break in the intense order packing and tested a pair of holographic beauties! When the sun is out, it´s a must to take the opportunity… This is ED-209, a silver gray holo from Chirality. In my opinion a very elegant lacquer in all contexts. Three layers were needed to cover completely and it is very easily painted layers. I didn´t think any top coat was needed, since the surface is nice and shiny anyway. Take the chance to pick up this one today before midnight, because we still celebrate our 1 year anniversary. With the 25% discount this one costs only 79 SEK (€8,70/$12)!

Bild3

Bild1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s