Too Fancy Lacquer Blue Willow

Eftersom solen skiner och det nog är årets hittills varmaste och skönaste dag, måste jag bara få visa ett holografiskt lack också. Blue Willow från Too Fancy Lacquer i Hong Kong är ett ultraholografiskt lack, med extra mycket holografiskt pigment, vilket får det att glänsa och gnistra på ett alldeles magiskt sätt. Det är silverblått och ett underbart fint sommarlack! Två låttmålade lager täcker hur bra som helst och för att få extra glans har jag även lagt på ett lager av överlacket Nail Pattern Boldness Digital Flash. Blue Willow, och alla andra underbara holografiska skönheter från Too Fancy, kan du fynda hela jubileumshelgen till 25% rabatt!

Bild2

Since the sun is shining and it is probably the warmest and sweetest day in Sweden so far this year, I just have to show you a holographic lacquer aswell. Blue Willow by Too Fancy Lacquer in Hong Kong is an ultra holographic lacquer, containing more holographic pigments than normal, which makes it shine and sparkle in a magical way. It´silver blue and such a perfect summer polish! Only two coats were needed to reach full opacity. To get some extra shine, I also added a layer of Nail Pattern Boldness Digital Flash top coat. On Blue Willow, just as on all the other holographic beauties by Too Fancy, you can make a great bargain during this anniversary weekend, since it´s 25% off at the shop!

Bild1

Bild3

Bild6

Annonser

2 thoughts on “Too Fancy Lacquer Blue Willow

  1. Zophie

    Vad kul att du visar detta vackra lack just när jag har lagt min beställning hos dig för några timmar sedan med det här lacket varukorgen! =)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s