Pahlish El Topo Petit

Idag är det exakt ett år sedan Edgy Polish öppnade ”dörrarna” för första gången! Den 26 april 2013 var det dags för en spännande start efter flera månaders förberedelser. Och det blev en flygande start! Sedan dess har fler och fler upptäckt butiken och den spännande indielackvärlden med handgjorda lack. Tusen tack för allt stöd, kärlek och omtanke jag fått från er kunder, bloggare och samarbetspartners! Och naturligtvis tack för alla order!

Vad kan passa bättre en sån här dag än att visa ett vackert lack? Shannon och Josh på Pahlish, ett av de mest rutinerade paren i branschen, har gjort ett stort antal fantastiska lack. Det här älskade jag redan när jag såg det i flaskan, och ännu mer när det kom på mina naglar! El Topo Petit är ett mullvadsfärgat krämigt lack som innehåller rött metalliskt skimmer, vilket ger det en väldigt vacker och säregen effekt. Jag valde att lägga tre lager, även om jag måste erkänna att det egentligen täckte bra redan efter två. Har även ett lager Digital Flash överlack på bilderna. Visst är det underbart?!

Bild2

Today it´s exactly one year since Edgy Polish opened up the ”doors” for the first time! On 26 April 2013 it was time for an exciting start after several months of preparation. And it was a great start! Since then, more and more people discovered the store and the exciting indie brands world of handmade lacquers. Thanks alot for all the support, love and care I received from you customers, bloggers and partners! And of course, thanks for all the orders!

What could be better on days like this than to show a beautiful polish? Shannon and Josh at Pahlish, one of the most experienced couples in the indie business, have made ​​a large number of stunning lacquers. This one, I loved the second I layed my eyes on it in the bottle, and even more when applied on my nails! El Topo Petit is a taupe colored creamy polish, containing red metallic shimmer, giving it a fantastic and unique effect. I chose to add three layers, although I must admit that it covered already in two . I also added one coat of Digital Flash topcoat in these pictures. It´s great, don´t you agree?!

Bild3

Bild1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s