Model City Polish Midsummer Night

Njuter av ett fantastiskt vackert lack från Model City Polish i solskenet! Midsummer Night (ett underbart namn för en svensk…) är en klarblå jelly med holografiskt silverglitter, som gnistrar helt makalöst i solen! Det behöver tre lager för att byggas upp och täcka helt, men det är mycket lättmålat och de tre lagerna ger ett underbart djup åt naglarna. Jag har också använt baslacket Nail Pattern Boldness Digital Hydration undertill och Digital Flash ovanpå, för att skydda naglarna och få extra vacker glans. Älskar verkligen det här!  Vill du också ha en flaska, finns det förstås i butiken, för 105 kronor.

Bild1

Enjoying this stunning polish by Model City Polish in the sunlight! Midsummer Night ( a lovely name for a Swede…) is a bright blue jelly with holographic silver glitter and the sun makes it sparkle alot! It needs three layers to be built up and become opaque, but it is very easy applied and the triple layers gives the nails a wonderful depth. I also added the Nail Pattern Boldness Digital Hydration base coat and some Digital Flash on top, to protect and make it extra shiny. I really love this look! If you would like a bottle, it´s of course availabe at the store, at 105 SEK / 11,60 EUR.

Bild2

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s