Easter manicure with Powder Perfect Aquitaine and Rainbow Honey The Changeling Queen

Det är långfredagskväll och hög tid att göra en påskmanikyr. För mig är påsk definitivt inte bara gult utan även grönt. Dessutom står ju äggen i centrum, så jag tänkte jag skulle skapa fantasifulla äggskalsnaglar! Började med tre lager av Powder Perfect Aquitaine, ett vackert cremelack ur serien Troubadour Collection. Färgen påminner om äggskal, en varm mjuk vit/beige. Sedan avslutade jag med The Changeling Queen från Rainbow Honey, som är ett spännande glitterlack med transparent botten. Det innehåller flera olika sorter av grönt, blågrönt och svart glitter och dessutom ett härligt skimmer. Det visade sig passa perfekt ihop med Aquitaine och jag är väldigt nöjd med resultatet!

Bild3

It´s Easter Friday night and the last minute to make an Easter manicure. For me, Easter is definitely not just yellow, but also green. And since eggs are one of the main things, I thought I would create some fantasy egg shell nails! Started out with three layers of Powder Perfect Aquitaine, a beautiful creme from the Troubadour Collection. The color is reminiscent of egg shell, a warm soft white/beige. Then I finished up with The Changeling Queen by Rainbow Honey, which is an exciting glitter lacquer with transparent bottom. It contains several different kinds of green, teal and black glitter and also a beautiful shimmer. It turned out to fit perfectly with Aquitaine and I am very happy with the result!

Bild13

Bild12

Bild4

Bild9

Bild2

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s