Rainbow Honey Prussian Sky

Testar ännu ett lack ur Rainbow Honeys vårkollektion Midnight Garden. Prussian Sky, en helt underbar blå färg med klara inslag av grönt, nästan som en mörkare turkos, vilket är nästan omöjligt att fånga på bild. Det är helt klart mer grönt i verkligheten är vad bilderna visar. Lacket innehåller skimmer i både grönt, blått och lila och blått microglitter. Det är krämigt, lättmålat och snabbtäckande. Här har jag två lager, plus överlack och jag är stormförtjust! Givetvis hittar du det här i butiken. Pris 115 kronor.

Bild4

Testing another lacquer from Rainbow Honey´s Spring collection Midnight Garden. Prussian Sky, an absolutely wonderful blue color with hints of green, almost like a darker turquoise, which is just impossible to capture with the camera. It´s a bit more green irl than in these pictures. The polish contains shimmer in green, blue and purple and also some blue microglitter. It´s creamy, easy to use and covers very well. I wear two layers, plus top coat and I’m just thrilled! Of course you’ll find this in the store. This price is 115 SEK (€12,60).

Bild3

Bild2

Annonser

2 thoughts on “Rainbow Honey Prussian Sky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s