Rainbow Honey My Girl

Ett annat läckert Rainbow Honey lack är My Girl! En tjejigt rosa med skimmer och glitter i guld och fuchsia. Konsistensen är krämig och lite tjockare. Det täcker bra i två lager. Adderade ett lager av Nail Pattern Boldness Glitter Food och avslutade med Digital Flash. Ett optimalt sätt att få ytan slätare på glittriga lack. Plus förstås skinande blankt! My Girl är en av den nya färgerna i kollektionen Sweet Talk, som består av totalt 6 lack, alla i rosa och vita toner.

Bild4

Another delicious Rainbow Honey lacquer is My Girl! A girly pink with shimmer and glitter in gold and fuchsia. The texture is creamy and a little thicker. Opaque in two layers. Added one layer of Nail Pattern Boldness Glitter Food and ended up with Digital Flash. An optimal way to get a smoother surface to a glitter lacquer. And of course also lots of shine! My Girl is one of the new colors of the Sweet Talk collection, which consists of in total six lacquers, all in pink and white shades.

Bild2

Bild3

Bild1

SweetTalkCollection

Annonser

4 thoughts on “Rainbow Honey My Girl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s