Rainbow Honey Midnight Fountain

Den nya vårkollektionen från Rainbow Honey, Midnight Garden, består av 12 härliga färger. Några färgstarka cremelack, några glitterjellys och ett par vackra topplack. Lacket Midnight Fountain står i centrum av alla och är en blå jelly, fylld med gnistrande glitter och skimmer. Bilderna nedan visar två lager. För att få en slätare och mer glasaktig yta, adderade jag ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food, och till sist ett lager Digital Flash, för att få fin glans. Midnight Fountain gnistrar ordentligt på naglarna och är riktigt knallblått, så härligt!

Bild4

The new spring collection from Rainbow Honey, Midnight Garden, consists of 12 beautiful colors. Some colorful cremes, some glitter jellys and a pair of lovely topcoats. The shade Midnight Fountain is in the center of all and is a blue jelly, filled with sparkling glitter and shimmer. The pictures below show two layers. To get a smoother and more glassy like surface, I added a layer of Nail Pattern Boldness Glitter Food, and finally a layer of Digital Flash, to get a nice shine. Midnight Fountain sparkles in a great way on your nails and is really bright blue, just stunning!

Bild3

Bild5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s