Too Fancy Lacquer Lilac Rain

För några dagar sedan anlände en helt ny vårkollektion från det populära Hong Kong märket Too Fancy Lacquer till butiken. Kollektionen kallas The Blossoming Collection och består av fyra underbara ljusa pastellholos; i lila, gult, ljusblått och mintgrönt. Den blå sålde slut på bara några timmar och det finns endast ett fåtal flaskor kvar av de andra tre. Här är den lila, Lilac Rain, en härlig ljus pastell syrénlila, med en linjär holoeffekt. Tyvärr lyckades jag inte fånga solen idag, så bilderna är tagna med blixt. Eller i molnigt dagsljus. Men jag tycker nog ändå man får en fin uppfattning om färgen. Gillar du lila är det är absolut en färg som passar både nu och till solbrun hud i sommar!

Bild3

A few days ago, a brand new spring collection from the popular Hong Kong brand Too Fancy Lacquer arrived to the store! The collection is called The Blossoming Collection and consists of four wonderful and bright pastel holos; in purple, yellow, light blue and mint green. The blue sold out in just a few hours and there are only a few bottles left of the other three. This is the purple one, Lilac Rain, a lovely light pastel lilac, with a linear holoeffekt. Unfortunately, I wasn´t able to catch the sun today, so the pictures are taken with flash. Or in cloudy daylight. But I think they are good enough to give you a good idea of ​​the color. If you are fond of lilacs, this is definitely a great color, both now and with a tan in the Summer!

Bild6

Bild5

 

Annonser

4 thoughts on “Too Fancy Lacquer Lilac Rain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s