Pahlish – Moats and Boats and Waterfalls

Fick en leverans från Pahlish i fredags, och väntar in ytterligare en låda vilken dag som helst. Bland annat är det den Doctor Who inspirerade kollektionen ”All of Time and Space” det handlar om. En del av de här lacken är lite mörkare nyanser, helt underbara och spännande med mycket skimmer och fint glitter. Swatchbilder kommer visas efterhand på Facebook.

Ett annat lack som jag fick åter i lager är populära Moats and Boats and Waterfalls. Nu bestämde jag mig för att testa det själv, innan det tar slut igen… Och det här är verkligen underbart! Basen är en mörkt turkosgrön jelly och jag lade tre lager för att få ett vackert djup och mycket glitter, och avslutade sedan med ett lager Glitter Food och ett lager Digital Flash, båda från Nail Pattern Boldness. Den glasaktiga ytan är bara så läcker!

Bild1

Got a delivery from Pahlish last Friday, and another box is coming any day. Among others several of the lacquers from the Doctor Who inspired collection ”All of Time and Space” are coming (and some are already here ). Most of these color are darker shades, absolutely gorgeous and exciting with lots of shimmer and fine glitter. You will see swatches soon at Facebook.

Another polish that I got back in stock is the popular Moats and Boats and Waterfalls. I decided to test it myself, before it runs out again… And this is really wonderful! The base is a deep turquoise jelly and I added three layers to get a beautiful depth with lots of glitter. Then I finished it up with one coat of Glitter Food and one coat of Digital Flash, both from Nail Pattern Boldness. The glass like finish is just great!

Bild3

Bild7

Bild5

Annonser

4 thoughts on “Pahlish – Moats and Boats and Waterfalls

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s