Rainbow Honey Tayabak and Metalmark

Rainbow Honeys  nya vårkollektion Midnight Garden är full av härliga starka färger. Blått, rosa, lila och grönt. Såväl cremelack som vackra glitter att lägga ovanpå. Det är precis vad jag har testat. Valde det läckert knallgröna Tayabak och kombinerade med Metalmark, ett aquaglitter med holografiska fjärilar. Tayabak täcker på två lager. Torkar till en halvmatt yta så jag lade ett lager Digital Flash över för att få mer glans. Sedan lade jag på ett lager av Metalmark, över hela nageln, förutom den yttersta biten. Det finns gott om fjärilar, så de ganska lätta att sprida ut.

Båda lacken finns förstås i shopen, se hela kollektionen här.

Bild2

Rainbow Honey´s new spring collection Midnight Garden is full of lovely bright colors. Blue, pink, purple and green. Some nice cremes and clear glitter for adding some beautiful sparkle on top. And that is exactly what I chose to do here. I started with the bright green Tayabak and then combined with Metalmark, an aqua glitter with holographic butterflies. Tayabak covers in two coats. It dries to a semi-matte finish, so I put a coat of Digital Flash on top to get some more shine. Then one layer of Metalmark. There are lots of butterflies, so they are quite easy to spread out.

You find both of those lacquers at the shop, see the entire collection here.

Bild4

Bild5

Bild9

Bild10

Annonser

4 thoughts on “Rainbow Honey Tayabak and Metalmark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s