Crows Toes, Love Stinks!

Ännu ett av de senaste lacken från Crows Toes, härliga Love Stinks. Det här är ett ovanligt lack. En knallrosa nyans, med massor av härligt blått skimmer, vilket ger det en fantastisk effekt. I solen lyser det om det här lacket och i skuggan ser man det blå inslaget ännu tydligare. På bilderna har jag tre lager, plus underlack och överlack. Love Stinks finns i shopen för dig som vill ha en egen flaska.

Bild4

This is another one of the newest lacquers by Crows Toes, Love Stinks. This is just an amazing and unusual color! A bright pink hue, with lots of beautiful blue shimmer, giving it a stunning effect. It really glowes in sunshine and in the shade the blue shimmer is even clearer. At these pictures, I wear three coats and base- and topcoat. Love Stinks is available at the shop, if you would like to have a bottle of your own.

Bild2

Bild6

Bild3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s