Crows Toes, An Edgy Ocean Dream

Att få customlack, exklusivt skapade för Edgy Polish, är härligt! Särskilt när det är så komplett som det här, An Edgy Ocean Dream, gjort av Lauri på Crows Toes. Det är ett underbart aquablått holografiskt lack med gyllene highlights… Vad mer kan man önska sig?! Möjligen att det täcker bra och torkar snabbt, och på båda punkterna får det högsta betyg. Faktum är att det täckte ganska bra redan på första lagret, men efter två blev det helt perfekt. Och det torkade mycket snabbt. Jag har ett lager överlack, Nail Pattern Boldness Digital Flash, på bilderna för att få bättre hållbarhet och extra glans.

Förbered dig på många bilder, när solen visade sig blev det bara så vackert att jag inte kunde sluta fotografera…! Du har väl sett att du just nu får 10% rabatt i förseningsrabatt på allt i shopen?!

Bild9

Getting custom colors, created exclusively for Edgy Polish, is lovely! Especially when it´s as complete as this one, An Edgy Ocean Dream, made ​​by Lauri at Crows Toes. It´s a wonderful aqua blue holographic lacquer with golden highlights … I mean, what more could you wish for?! Possibly the ability of good opacity and quick drying, and on both points, this gets the maximum rating. In fact, it covered pretty well already at the first coat, but after two it was absolutely perfect. And the drying time is very quick. I wear one layer of top coat, the Nail Pattern Boldness Digital Flash, in these pictures to get better durability and some extra shine.

Be prepared for many pictures, when the sun appeared, this was just so amazing, that I couldn´t stop myself from taking a few more photos…! Did you notice that you get 10% in delivery delay discount on everything in the shop at the moment?!

Bild4

Bild6

Bild15

Bild8

Annonser

2 thoughts on “Crows Toes, An Edgy Ocean Dream

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s