Powder Perfect Raspberry Whorl and Fallen Chandelier

Det senaste märket i shopen är Powder Perfect, skapat av härliga Jacinta i Queensland, Australien. Jacinta är även makeup artist och har en fantastisk känsla för färg och form. Hennes kollektioner är så samstämda. Här ser du en av de mest kraftfulla färgerna, knallrosa Raspberry Whorl! Det är ett cremelack med skön konsistens. Behöver 3 lager för att täcka till 100%, men oj vad härligt det är! Det riktigt glöder om det här lacket i solen!

The latest brand at the shop is Powder Perfect, created by the lovely Jacinta in Queensland, Australia. Jacinta is also a makeup artist and has an amazing sense of color and form. Her collections are so consistent. This is one of the most powerful colors, the hot pink Raspberry Whorl! It is a creme polish with a nice and smooth formula. It needs 3 layers to become opaque, but oh, how wonderful it is! This polish really glows in sunshine!

Bild3

 

Bild4

Adderade sedan Jacintas glittrigaste lack, Fallen Chandelierfrån hennes Abandoned Mansion Collection. Och det påminner verkligen om en krossad kristallkrona…, som en samling glasskärvor i oregelbundna former. Kan tänka mig att det här topplacket passar i stort sett ovanpå vilken färg som helst och det ger en underbart glittrig effekt!

Then I added Jacinta´s most glittery lacquer, Fallen Chandelier, from the Abandoned Mansion Collection. It really reminds of a crushed chandelier … as a collection of glass shards in irregular shapes. I can imagine that this top coat would fit on top of any color and it gives a wonderfully sparkly effect!

Bild10

 

Bild11

 

Bild9

Båda lacken hittar du i butiken, priset för Powder Perfect är 125:-/flaska.
Both lacquers are available at the store. The price for Powder Perfect is 125 SEK a bottle (about €14).

Annonser

4 thoughts on “Powder Perfect Raspberry Whorl and Fallen Chandelier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s