Annual Emotion and Le Big Party

Här är två roliga och effektfulla lack! Rainbow Honey Annual Emotion, ett underbart skimrande och elegant silverlack, och Le Big Party från Nail Pattern Boldness, som verkligen gör skäl för sitt namn. Tycker de passar väldigt bra ihop för en läcker manikyr som sticker ut. Båda är mycket lättapplicerade, ingen extra rengöring behövdes. Annual Emotion, som ger en nästan metallisk känsla, och även är svagt holografiskt, täcker på två lager och Le Big Party lade jag sedan i ett flödigt lager ovanpå. Le Big Party är fullt av glitter, som är enkelt att fördela jämnt över nageln. Le Big Party passar även bra över vitt eller svart, men själv tycker jag att den silverfärgade basen och skimret i denna ger en extra lyxig känsla!  Glittret i Le Big Party ger en matt och lite sträv yta, så addera överlack om du vill ha det jämnare, till exempel suveräna snabbtorkande Digital Flash av Nail Pattern Boldness. Alla lacken finns att köpa i shopen.

Bild2

Have a look at two fun and effectful lacquers! Rainbow Honey Annual Emotion, a wonderfully shimmering and elegant silver lacquer, and Le Big Party from Nail Pattern Boldness, which really deserves its name. I think they match very well together for a delicious manicure that stand out. Both are very easy applied, no extra cleaning was needed. Annual Emotion, which gives an almost metallic feeling, and also is slightly holographic, covers in two coats. Then I put one thick layer of Le Big Party on top. Le Big Party is packed with glitter, that is easy to distribute evenly over the nail. Le Big Party is also great over white or black, but I think the silver base and the shimmer of this adds an extra touch of luxury! The glitter in Le Big Party gives a matte and slightly rough surface, if you like it smoother, just add some top coat, for example the great quick drying Digital Flash by Nail Pattern Boldness. These lacquers are all available to buy at the shop.

De första två bilderna visar Annual Emotion på egen hand.
The first two photos show Annual Emotion alone.

Bild10

Bild9

Bild12

Bild7

Annonser

2 thoughts on “Annual Emotion and Le Big Party

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s