Polish Addict Secret Galaxy

Secret Galaxy från Polish Addict ger en magisk känsla. Ett djup som är helt otroligt. Det är en skir svart jelly med massor av holografiskt glitter i blågrönt och marinblått, plus silvriga halvmånar och cirklar. Testade det på lite olika sätt, men kom fram till att två lager ovanpå svarta A England Camelot var perfekt! Då kommer det verkligen till sin rätt och gnistrar otroligt vackert! Det här är ett riktigt festlack och för dig som är sugen på en egen flaska hittar du det här!

Bild7

Secret Galaxy by Polish Addict gives a magical feeling. A depth that is absolutely incredible. It is a sheer black jelly with lots of holographic glitter in teal and navy blue, plus silver moons and circles. I tested it in several different ways, but like this, layered in two coats over the black A England Camelot was perfect! This makes it sparkle in an amazingly beautiful way! This is a real party lacquer and if you hunger for a bottle of your own, you find it here!

Bild8

Bild3

Bild1

Annonser

2 thoughts on “Polish Addict Secret Galaxy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s