The New Black Pink Prankster

Du kanske sett att det är vårrea i butiken. Vi erbjuder 40% rabatt på utvalda varor t o m fredag denna veckan, bland annat läckra produkter från The New Black. Som det här setet med två matchade nagellack i serien Glimmer Twins, Pink Prankster. Det ena lacket är laxrosa och pärlemorskimrande, det andra är ett härligt glitterlack, som täcker på egen hand i 3 lager. Mixa dem hur du vill, det är det som är hela idén med The New Black, vilket jag tycker är ganska kul! Det här setet kan du just nu fynda för endast 95 kronor (ord pris är 155 kr)!

Bild4

You might have noticed that there is a spring sale at the store. We offer 40% discount on selected items through Friday this week, for example some delicious products from The New Black. As this set, Pink Prankster, with two matching lacquers in the collection of Glimmer Twins. One polish is salmon pink and pearlescent, the other is a lovely glitter, which is opaque in 3 layers. Mix them as you like, that’s the idea of ​​The New Black, which I think is quite fun! This set currently is a bargain at 95 SEK (regular price is 155 SEK)!

Bild2

 

Bild5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s