Mentality Bang

Solen lyser idag och det är ett perfekt tillfälle för att swatcha holos! Här ser du ett av Mentalitys vackra skapelser, kallat Bang! Det är inte bara holografiskt utan innehåller också microglitter, som ger en duocromatisk färgskiftning i rött, guld och grönt! Basen är enligt tillverkaren svart, men det liknar brons inomhus när solen inte lyser på det, vilket jag själv tycker är väldigt läckert!

Bild6

The sun is shining today and it is a perfect opportunity for swatching holos! This is one of Mentality´s beautiful creations, called Bang! It’s not only holographic, but also contains micro glitter, which gives a duocromatic colorshift of red, gold and green! The base is according to the manufacturer black,  but it really looks like bronze indoors when the sun is not shining at it, which I think is delicious!

Bild7

 

Bild2

 

Bild5

 

Bang kostar 85:- i butiken! Bang costs 85 SEK at the shop!

Annonser

2 thoughts on “Mentality Bang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s