Spring feelings with Guinevere and Frost Bitten, Twice Shy

Det ljusa ljuva lavendellila Guinevere från A England är ett lättapplicerat cremelack. Det täcker nästan helt redan på första lagret, men jag lade ändå ett andra för att få en slätare yta som blir fin på bild. Det är väldigt glansigt för sig själv, på bilderna nedan har jag inget överlack.

The light sweet lavender purple Guinevere from A England is an easy applied creme. It covers almost entirely on the first layer, but I still put a second to get a smoother surface which makes nice photos. It’s very glossy and in the pictures below, I have no top coat.

Bild10

 

Bild11

 

Bild7

 

Testade att addera ett av alla härliga transparenta glitterlack som finns i butiken. Valet föll på Delush Polish Frost Bitten, Twice Shy. Glittret i detta är så romantiskt och går i lila, rosa och guldiga toner. Det innehåller även några större holografiska glitterprickar och ett vackert lila skimmer. Tycker de här lacken passar väldigt bra ihop! Avslutade manikyren med ett flödigt lager överlack, Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Then i added one of all the lovely clear glitter toppers, available in the store. The choice fell on Delush Polish Frost Bitten, Twice Shy. The glitter in this is so romantic, with tones of purple, pink and gold. It also includes some larger holographic glitter dots and a beautiful purple shimmer. I really think these lacquers look good together! I ended up the manicure with a fluous layer of top coat, Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Bild18

 

Bild16

 

Bild13

 

Om du är sugen på något av de här lacken, finns de båda i shopen.
If you fancy one of these lacquer, both of them are available at the shop.

Annonser

6 thoughts on “Spring feelings with Guinevere and Frost Bitten, Twice Shy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s