Delush Polish Midas Touch

Jag är stolt över att vara svensk, särskilt just nu när fantastiska svenska landsmän och kvinnor vunnit guld i stafett på OS i Sochi! Vilka prestationer och vilken kämpaanda! Såklart måste det firas och vad kan då bli bättre än att ge specialpris på guld- och silverlack, vackra, glittriga och glänsande… 20% rabatt får du på hela den här kategorin under resten av OS, till och med söndagen den 23 februari.

Ett av lacken i kategorin är Delush Polish Midas Touch. En gyllene dröm med massor av härligt glitter, vilket gör det extra spännande. Här i tre lager. Det här lacket får du just nu för endast 80 kronor i shopen!

Bild3

I am proud to be Swedish, especially right now when the great Swedish fellow countrymen and women won gold in the cross-country relay at the Olympics in Sochi! Amazing accomplishments and what fighting spirit! Of course, this must be celebrated and what could be better than giving a special price on gold and silver lacquers, beautiful, sparkly and shiny … We offer 20% discount at this category for the rest of the Olympics, ending on Sunday night, February 23rd.

One of the lacquers in the category is Delush Polish Midas Touch. A golden dream with lots of sparkling glitter, making it extra exciting. At the moment you get this polish for only 80 SEK at the shop!

Bild2

Bild6

Jag testade att lägga ett lager av Midas Touch ovanpå den gröna holon Chirality Katydid och ovanpå vitt. Det blev läckert det också!

I also tested to layer Midas Touch in one coat over the green holo Katydid by Chirality and over white. That´s also a nice way to use this polish!

Bild1

Till sist en bild på det fantastiska tjejteamet, lånad från sweski.com.
Ida Ingemarsdotter, Emma Wikén, Anna Haag och Charlotte Kalla. Stort grattis!

tjejer

Finally a picture of the fantastic women team, borrowed from sweski.com.
Ida Ingemarsdotter, Emma Wikén, Anna Haag and Charlotte Kalla. Congratulations!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s