Oopsie Daisies Ladybug

Ladybug från Oopsie Daisies är ett lack som länge varit ett av de mest populära i butiken. Det är en röd jelly med svarta glitterprickar och mindre gnistrande röda glitter. Det täcker på två lager och är riktigt härligt och färgstarkt och visst kommer man att tänka på nyckelpigor när man bär det! Är du sugen på att testa en flaska, hittar du det här till ett bra pris!

Bild5

Ladybug by Oopsie Daisies is one of the most popular lacquers at the store. It´s a red jelly with black glitter dots and sparkling red glitter. It´s opaque in two coats and it´s just so lovely and colorful. The name really fits this polish! If you are eager to try a bottle, you’ll find it here at a good price!

Bild8

Bild3

Annonser

2 thoughts on “Oopsie Daisies Ladybug

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s