Polish Addict Alter Ego

Alter Ego från Polish Addict är ett fint bärnstensfärgat holografiskt lack. Det har även en temperaturskiftande effekt, men den är inte så stark och svår att fånga med kameran. Lacket är något ljusare när man är varm om handen än när man är kall. Eftersom jag tog mina bilder utomhus var jag ganska frusen och lacket visar upp den mörkare tonen här. Lacket är ganska skirt och tre lager behövs för att få full effekt och täcka. Men det är mycket lättmålat, så tre lager är snabbt och enkelt att lägga. Avslutade som vanligt med ett lager Nail Pattern Boldness Digitial Flash och har ett lager Digital Hydration i botten.

Alter Ego finns att köpa i shopen, och kostar 125:- för 15 ml.

Bild5

Alter Ego by Polish Addict is a nice amber colored holographic polish. It also has a temperature shifting effect, but it is not so strong and hard to capture with the camera. This lacquer is slightly brighter when you’re hot and darker when you´re cold. Since I took my pictures outdoors, I was pretty cold and the polish shows off the darker tone here. The polish is quite sheer and three coats are needed to get the full effect and cover. But it´s very easily to apply, so three coats is quickly made. As usual I topped with a layer of Nail Pattern Boldness Digitial Flash and I also added a layer of Digital Hydration on the bottom.

Alter Ego is available at the shop, the price is 125 SEK for 15 ml.

Bild2

 

Bild4

 

Bild6

 

Annonser

2 thoughts on “Polish Addict Alter Ego

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s