Rainbow Honey Wort The Truffle over A England Iseult

Idag var vädret riktigt skönt. Solen visade sig och gav vårkänslor, även om det fortfarande bara är ett par plusgrader. Då passade det bra med ljus fin rosa pastell på naglarna. A Englands cremelack Iseult är ett härligt milt lack. För att få en slät fin täckande yta använde jag tre lager. På bilderna har jag inget överlack.

Today the weather was really nice. The sun appeared and gave spring feelings, although it is still only a few degrees plus. However a light fine pastel pink on your nails is perfect such a day. The A England creme Iseult is a delightful polish. To obtain a smooth area I used three layers. In the pictures, I have no top coat.

Bild11

 

Bild10

Testade sedan att lägga lite glitter ovanpå. Rainbow Honeys Worth The Truffle består av en transparent bas med glitter i bruna koppartoner, eller ”mocka och kakao”, som Rainbow Honey själv beskriver det. Visst blev det ganska läckert ovanpå rosa! Avslutade med ett lager överlack, Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Then I tested to add some glitter on top. Rainbow Honey´s Worth The Truffle consists of a clear base with glitter in brown and copper tones, or ”mocha and cocoa,” as Rainbow Honey describes it. I think this was quite delicious on top of pink! Finished my mani with a layer of top coat, Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Bild2

Bild1

Annonser

2 thoughts on “Rainbow Honey Wort The Truffle over A England Iseult

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s