Glitter Gal Twisted Jealousy over black

Glitter Gals duocromelack är underbara. Färgerna är härliga och flaskorna är så exklusiva och vackra med sitt tjocka glas och den sköna fyrkantiga formen. Detta är Twisted Jealousy, som har en vacker färgskiftning som går från grönt till brunt. Lacket på egen hand ger bara ett svagt skimmer. Den kraftfulla effekten får man om man lägger det här på svart. Jag har använt A Englands Camelot som bas, därefter två lager av Twisted Jealousy. Avslutningsvis ett lager av Nail Pattern Boldness topcoat Digital Flash.

Bild7

Glitter Gal´s duocromes are gorgeous. The colors are lovely and the bottles are so exclusive with their ​​thick glass and the beautiful square shape. This is Twisted Jealousy, which has a colorshift from green to brown. The polish on its own gives only a faint shimmer. But if you layer this over black, you get a powerful effect. I used A England Camelot as a base, then two coats of Twisted Jealousy. Finally one layer of Nail Pattern Boldness topcoat Digital Flash.

Bild4

 

 

 

Bild3

Kika också på ett videoklipp, som du hittar på vår nya kanal på YouTube.
Also have a look at a videoclip, that you find at our new channel at YouTube.

 

Annonser

2 thoughts on “Glitter Gal Twisted Jealousy over black

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s