Smitten Polish Va Va Voom

Snart är det Alla Hjärtans Dag och vad passar bättre än ett lack som är skapat särskilt för just den här dagen… Va Va Voom från Smitten Polish består av en djupt mörkröd jelly med massor av holografiskt rött glitter! Bilderna här visar två lager, plus under- och överlack från Nail Pattern Boldness (Digital Hydration och Digital Flash). Håll med om att det här är en njutning för ögat! Lacket finns förstås att köpa i shopen, för dig som blir sugen på en egen flaska.

Bild1

Soon it´s Valentine’s Day and what could be better than a polish created for this particular day … Va Va Voom by Smitten Polish consists of a deep dark red jelly with lots of holographic red glitter! The pictures show two coats, and base- and top coat by Nail Pattern Boldness (Digital Hydration and Digital Flash). This is such a treat for the eye, don´t you agree?! This polish is of course available in the shop, if you would fancy a bottle of your own.

Bild5

Bild2

Bild3

 

Annonser

4 thoughts on “Smitten Polish Va Va Voom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s