Smitten Polish Just In Cases

Härliga Noelie på Smitten Polish har gjort sig känd för att skapa helt fantastiska holografiska lack. I hennes senaste kollektion, inspirerad av Love Actually, ingår bland annat det här, Just In Cases. Det är svårt att definiera färgen, den skiftar i brunt, rött och lila, och det är kanske just det som gör den så underbar. Den är bara helträtt och så lätt att falla för. En varm färg som passar till det mesta. Och som vanligt med Smittens holos, så är den holografiska effekten otrolig!

Lacket finns förstås att köpa i shopen, liksom de övriga holografiska nyanserna, som nyligen fyllts på! Ta en titt!

Bild1

The lovely Noelie at Smitten Polish has become known for creating truly amazing holographic lacquers. Her latest collection, inspired by Love Actually, includes this, Just In Cases. It is difficult to define the color, it shifts in brown, red and purple, and perhaps that is precisely what makes it so wonderful. It’s just so right and so easy to fall for. A warm color that fits most occasions. And as usual with the Smitten holos, the holographic effect is incredible!

The polish is of course available in the shop, just as the other holo shades, recently restocked! Have a look!

Bild2

Bild5

Bild4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s