Polish Addict 50 Shades of Grey over Delush Polish Lord Earl Grey

Grått är snyggt! Jag var lite tveksam för några månader sedan om grått var en färg för mina naglar, men oj vad jag har ändrat åsikt! Testade en kombination av en skön mörkgrå färg från Delush Polish och ett underbart grått glitterlack från Polish Addict och det är ju bara hur snyggt som helst! Delush Lord Earl Grey täckte nästan redan på första lagret och är läckert även på egen hand. Men ett par lager av Polish Addict 50 Shades of Grey blev som pricken över i!

Bild3

Grey is lovely! I was a bit hesitant a few months ago if gray was the color for my nails, but I really changed my mind! Tested a combination of a nice dark grey color by Delush Polish and a wonderful grey glitter polish by Polish Addict and it just looks stunning! Delush Lord Earl Grey covered quite well already on the first layer and is also delicious on its own. But the two layers of Polish Addict 50 Shades of Grey was like icing on the cake!

Bild1

Det grå transparenta glitterlacket passar över flera andra färger också kan jag säga. Testade det även över ljusrosa A England Isuelt, grålila A England Dancing With Nurejev och Smittens vinröda I Never Drink Wine och alla varianterna var läckra! Längst till höger är Delush Lord Earl Grey. Vilken är din favoritkombination?

The grey clear glitter polish fits over several other colors aswell. Tested it over the light pink A England Isuelt, grey/purple A England Dancing With Nureyev and Smitten I Never Drink Wine and all variants were delicious! To the right is Delush Lord Earl Grey. Which one is your favorite combination?

Bild4

Till sist det fina Delushlacket på egen hand i två lager.
Finally the nice Delush lacquer on it´s own in two coats.

LordEarlGrey4

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s