Celestial Cosmetics Sand Dune

Har du testat Celestial Cosmetics holografiska lack ännu?
Om inte kan jag varmt rekommendera dig att göra det. De håller hög kvalitet och är väldigt vackra, både i färger och holoeffekt. Den jag ska visa dig här är Sand Dune, som är ljust bronsbrunt. En underbar och harmonisk färg tycker jag. Har burit det här lacket i flera dagar nu och älskar det verkligen. Holon är så stark att den syns utan vare sig solljus eller lampor! Detta är tre lager, plus underlack Nail Pattern Boldness Digital Hydration och överlack från samma varumärke, Digital Flash.

Bild2

Have you tried the holos by Celestial Cosmetics yet?
If not, I highly recommend you to do it. They quality is great and they are so beautiful, both the colors and the holo effect. The one I’m going to show you here is Sand Dune, which is a light bronze brown. A wonderful and harmonic color. I have worn this polish for several days now and really love it. The holo is so strong that it can be seen without either sunlight or other lights! This is three coats plus base coat, Nail Pattern Boldness Digital Hydration, and top coat by the same brand, Digital Flash.

Bild3

Den sista bilden är tagen med blixt. The last photo is taken in flash light.

Bild1

 

Här är ett par bilder tagna i solen, en bit längre in på våren 2014!
This is two photos in sunlight, taken a bit later on in Spring 2014!

Bild5

Bild6

 

Annonser

2 thoughts on “Celestial Cosmetics Sand Dune

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s