The Changeling Queen over UFO Party

Jag var på humör för gröna naglar i går kväll. Du vet så där riktigt skönt, kraftfullt gröna. Så jag testade två vackra lack i kombination med varandra. Nothern Star UFO Party, som är ett ”aliengrönt” cremelack och Rainbow Honey The Changeling Queen, ett riktigt läckert glitterlack med glitter i flera olika gröna toner. Börjde med två lager av UFO Party. Och adderade sedan två lager av The Changeling Queen. Tycker det här blev riktigt läckert! Vad tycker du?

Bild4

I was in the mood for green nails last night. You know, a really nice, powerful green color. So I combined two pretty lacquers, Nothern Star UFO Party, which is an ”alien green” creme, and Rainbow Honey The Changeling Queen, a really cool glitter polish with various shades of green glitter. Started out with two layers of UFO Party. And then added two layers of The Changeling Queen. I think this is great! Do you like it?

Bild2

Bild3

 

Och så här ser UFO Party ut på egen hand!
And this is how UFO Party look on its own!

Bild8

Bild7

 

Annonser

2 thoughts on “The Changeling Queen over UFO Party

  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Hej Nina! Visst är grönt härligt på naglarna! En färg som märkligt nog passar till det mesta tycker jag. Du är så välkommen med din beställning 🙂 Fortsatt skön söndag även till dig!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s