Rainbow Honey The Element of Magic

När vädret är som tråkigast, kallt och grått, så kan man alltid pigga upp sig med ett färgstarkt lack! Så jag plockade fram Rainbow Honeys The Element of Magic. Det består av en skimrande ljuslila bas, fylld med glitter i rosa och lila toner, plus en vacker blå färgskiftning. Tre lager behövs för att täcka, eller så kan man säkert lägga ett lager ovanpå ett lila cremelack. Jag toppade med ett lager snabbtorkande överlack, suveräna Nail Pattern Boldness Digital Flash. Tog bilderna utomhus och tycker lacket gör sig riktigt bra trots mulet väder.

Finns förstås att köpa i shopen om du vill ha din egen magiska flaska. Pris 115:-

Bild2

When the weather is boring, cold and gray, you can always cheer yourself up with a colorful polish! So I picked up Rainbow Honey´s The Element of Magic. It consists of a shimmery light purple base, filled with glitter in pink and purple tones, plus a beautiful blue color shift. Three coats are needed to reach opacity, or you could probably add one layer on top of a purple creme.  I also added one coat of quick drying top coat, the great Nail Pattern Boldness Digital Flash. I took my pictures outdoors and I think the polish shows its beauty quite well despite the overcast weather.

Of course this is available in the shop, if you would like to have your own magical bottle. Price 115 SEK / 13 EURO.

Bild3

 

Bild4

Annonser

4 thoughts on “Rainbow Honey The Element of Magic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s