Mentality Katarina

För första gången i mitt liv har jag fått ett lack uppkallat efter mig! Det är härliga Hillary på Mentality Nail Polish som döpt ett av sina senaste underbart röda lack till Katarina. Vilken ära! Katarina är rödorange, väldigt glansigt, och i rätt ljus anar man ett svagt holografiskt guldskimmer. Eftersom solen envisas med sin fråvaro är de flesta av bilderna nedan tagna i dagsljus under molniga förhållanden. Den sista bilden är tagen med blixt och då framträder holon lite bättre. Det här lacket känns väldigt unikt och liknar inte något annat jag testat tidigare. Jag är definitivt stolt att det bär mitt namn 🙂

Bild5

For the first time in my life I have had a polish named after me! It’s the lovely Hillary at Mentality Nail Polish who baptized one of her lastest great red lacquers Katarina. What an honor! Katarina is red-orange, very glossy and in the right light you see some golden holographic shimmer. Since the sun refuses to shine, most of the photos below were taken in daylight in cloudy conditions. The last photos I took in flash light and that shows the holo a little better. This polish feels very unique and unlike anything else I’ve tried before. I’m definitely proud that it bears my name 🙂

Bild2

Bild6

Bild3

 

Den här bilden visar holon lite bättre, även om blixten gör färgen missvisande.
This picture shows the holo a bit better, though the flash makes the color misleading.

Bild1

 

Annonser

8 thoughts on “Mentality Katarina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s