Too Fancy Lacquer Aphrodite

Det senaste nytillkomna märket i shopen är Too Fancy Lacquer från Hong Kong. Lacken är skapade och handgjorda av Charlene, en tjej som verkligen hittat formulan för underbara holos! För holoeffekten är makalös och det är inte svårt att förstå varför Too Fancys lack är så populära…

Hos Edgy Polish finns 18 vackra färger just nu, de flesta är ganska mjuka och dova, men i solen lyser de upp på ett underbart sätt. Det här är Aphrodite, som Charlene kallar för ”dark royal purple”! Visst är den fin?

Bild3

The latest brand at the shop is Too Fancy Lacquer from Hong Kong. This polish is created and handmade by Charlene, a girl who really found the formula for making gorgeous holos! The holo effect is incomparable and it is not difficult to understand why Too Fancys polish are so popular …

Edgy Polish stock 18 beautiful colors at the moment, most of them are fairly soft, but in the sun they shine up in a wonderful way. This is Aphrodite, ”the dark royal purple” , as Charlene says! It sure is a beauty, don´t you think?

Bild1

 

Bild2

Annonser

6 thoughts on “Too Fancy Lacquer Aphrodite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s